Lägre kostnad för lunch hos Mitt i går’n!

När kunder tvingas betala högre räntor, men framförallt grymma elräkningar till sina bostäder, spenderar de naturligtvis mindre till annat än hus & hem. Att kunderna håller hårt i pengarna har de flesta företagare i Sverige märkt av och som alla andra har det även drabbat Marita Thorell som driver Mitt i går’n i Kungsgården.

Så hon började fundera på hur hon skulle lösa situationen. “Antingen tar vi mycket betalt och säljer få luncher, eller så tar vi mindre betalt och säljer fler luncher” tänkte Marita Thorell. Sen beslutade hon att göra något drastisk – nämligen att sänka kostnaden för lunch!

Tidigare kostade lunchen i restaurangen 109 kronor men nu har priset sänkts till 89 kronor. Hon har även sänkt kostnaden för matlådorna – från 89 till 75 kronor.

Så nu kan ni en äta god och nyttig lunch till ett bättre pris. 🙂

Besök gärna Mitt i går’nFacebook eller hemsidan.

Klicka här för att läsa en artikel i Gefle Dagblad.

Comments are closed.