Smygpremiär av glassäsongen hos Mitt i går’n.

Företagarna i Kungsgården fick en inbjudan från Mitt i går’n.

Välkommen på vår “upplärningshelg”!
Sista helgen i maj och första helgen i juni har vi upplärning för personalen inför sommarsäsongen. Vi behöver träna på personer vi “känner och gillar” som vi vet har överseende med om något blir fel, eller om det tar lite för lång tid. Vi kommer att hålla alla arbetsstationer öppna så att personalen får öva, vilket innebär att du som gäst kan beställa både glass och mat, och dessutom valfri dryck inklusive alkohol från baren.

Det tyckte jag skulle passa mig, Lena, mina barn med respektive samt barnbarn. Så jag bokade bord för alla till en smygpremiär av glassäsongen hos Mitt i går’n.

När Lena och jag kom dit såg jag att Mitt i går’n även har skaffat en liten glasskiosk, så man kan köpa glass utanför själva serveringen.


Det var mycket folk där.

Vi fick sitta vid ett runt bord.
Elma och Emilia trivdes.


Vid bordet bredvid satt Greta och väntade på glass.

Efter en stund kom chefen själv så vi kunde beställa glass.

Det var nog lite krångligt när alla skulle ha olika sorters glass, dricka och kaffe.

Jag tog en bild av några härliga glasskreationer som servitriserna serverade andra gäster.

Tillslut besannades ordspråket “Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge” och chefen själv kom med våra glassar.


Veronica, Emilia och Elma tyckte att glassarna var mycket goda.

Gårn’s banana split smakade bra.Jag och alla andra som besökte Mitt i går’n kan verkligen rekommendera att ni gör ett besök.

Den 6:e juni slår de ÄNTLIGEN upp portarna till den mysiga glassrestaurangen igen. Konceptet är precis som i fjol, härliga glasskreationer med glass från lyxiga Rättviks glass för allas tycke och smak. Fjolårsfavoriterna har de behållit, samtidigt som de har fyllt på med en massa spännande nyheter. För vad sägs om “Black Sabbath” för dig som är en riktig sucker för lakrits, “Cherry delux” för dig som älskar körsbär och som inte hann på smaken i fjol (OBS! OBS! Serveras endast i juni), “Go nuts!” för sig som gillar nötter och crunch. Totalt finns över 35 kreationer för stora och små. 🙂

Comments are closed.