Smygpremiär av glassäsongen hos Mitt i går’n.

Företagarna i Kungsgården fick en inbjudan från Mitt i går’n.

Välkommen på vår “upplärningshelg”!
Sista helgen i maj och första helgen i juni har vi upplärning för personalen inför sommarsäsongen. Vi behöver träna på personer vi “känner och gillar” som vi vet har överseende med om något blir fel, eller om det tar lite för lång tid. Vi kommer att hålla alla arbetsstationer öppna så att personalen får öva, vilket innebär att du som gäst kan beställa både glass och mat, och dessutom valfri dryck inklusive alkohol från baren.

Det tyckte jag skulle passa mig, Lena, mina barn med respektive samt barnbarn. Så jag bokade bord för alla till en smygpremiär av glassäsongen hos Mitt i går’n.

Klicka på bilden för att komma till en sida med bilder.

Comments are closed.