Företagarlunch i Mitt i Går’n

På uppdrag av kommundirektör Pär Jerfström bjöd Malin Palmberg på Näringslivsenheten i Sandvikens kommun in alla företagare i Kungsgården till en företagarlunch. Syftet var att skapa en dialog mellan företagare, kommunen och politiken kring företagarfrågor och dess utmaningar.

Marita Thorell hälsade oss välkomna till Mitt i Går’n.

Som vanligt hade Mitt i Går’n gjort i ordning god mat.

11 medlemmar i företagarföreningen, 2 blivande medlemmar samt 4 personer från Sandvikens kommun deltog i företagarlunchen.

Vi fick välja mellan 3 rätter och med tanke på kostcirkeln valde jag fiskgratäng.

Vi hade intressanta diskussioner om vad Näringslivsenheten i Sandvikens kommun kan göra för att underlätta för oss företagare.

Jag låter Marita Thorells text avsluta inlägget:

Vi har haft förmånen att ha Företagarna i Kungsgården hos oss i samarbete med Sandvikens näringslivsenhet. Där deltog bland annat Båtladan, Rustik interiör, Berglunds bageri, Mida Lantbruk & Entreprenad, La Belle Vie Nail Salon, T.Estik och Gestrike antennservice. Ett mycket trevligt möte och ett ypperligt sätt att knyta kontakter på. Tillsammans håller vi ihop och gör Kungsgården till en bättre plats att bo, arbeta och trivas på. ❤️

Comments are closed.