Fel på webbsidor.

Tidigare idag fick jag ytterligare varningar att det finns brutna länkar på webbsidan.

Nytt fel är att webbadressen till Handelshuset inte funkar så den är nu bottagen.

Men sen har Kungsgårdens läkarmottagning fortfarande fel på webbsidan, trots att jag meddelade det redan den 6 januari. Så därför måste jag ta bort länken dit nu.

Nu kanske jag låter gnällig, men jag har installerat och aktiverat ett tillägg för att hitta URL-404 länkar innan Google hittar dem och skickar ut en varning. Google gillar nämligen inte webbsidor med fel och fixar man inte det så kommer man inte med i listan på sökresultaten.

Så kolla gärna upp att ni har rätt telefonnummer, e-postadresser samt att länkarna till era webbsidor funkar. Sen meddelar ni mig innan Google gör det.

Comments are closed.